HTML

sas@blog.hu

Friss topikok

Tóth Bertalan: A hálózatépítésre fordítjuk erőforrásainkat

2022.05.03. 07:58 satie

b1.jpg

Az önkormányzatihoz hasonlóan sikeresen kell újra alkalmazni az MSZP biztos alapokon nyugvó hálózatát, szükség van új emberekre is.

Az emberek érdekét minden módon segíteni kell, a Parlamentben és azon kívül is, hiszen már korábban is kiderült, hogy lehet eredményeket elérni – erről beszélt Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke kedd reggel a Spirit FM Aktuál című műsorában az Országgyűlés alakuló ülése után.

"A Parlament megalakult, 2 millió választópolgár szavazott a képviselőjelöltjeinkre, hogy képviselők legyenek (...) " – emlékeztetett Tóth kiemelve, hogy a parlamenti részvétel adta lehetőségekről nem szabad lemondani, ez vonatkozik a plenárisra és a bizottsági helyekre is, mint például Vajda Zoltán elnöki szerepére a költségvetési bizottságban. Bizonyos eredményeket az emberek érdekében ellenzékből is ki lehet harcolni, alapvetően az MSZP kezdeményezésére sikerült eltörölni például a vasárnapi boltzárat vagy az alapvető élelmiszerek áfájának érzékelhető csökkentését.

"A legfontosabb, amin most dolgozunk, hogy a hálózatot tudjuk fejleszteni (...) Sokszor bemutattuk, hogy nálunk létezik egy úgynevezett szolidaritási alap, ahova a képviselőink a fizetésemelésüket fizetik be, ez éves szinten 30-40 millió forintot jelent, most ezt is a hálózat fejlesztésére fogjuk felhasználni." – hangsúlyozta a vezető jelezve, hogy bár a hálózat budapesti vagy szegedi csomópontjai egészségesek, ezeken túl viszont megerősítendők. Ehhez a párt mostani vezetőin kívül új emberek is kellenek:

"Stabil alapjai vannak az MSZP tartalmi politizálásának, elfogadtunk egy olyan stratégiát, programot, amit eddig is képviseltünk (...) új embereket bevinni a politizálásba pedig, új színt bevinni az ellenzéki politizálásba, ez minden ellenzéki párt érdeke, az MSZP-nek is (...) Frakcióvezetőként mindenben segíteni és támogatni fogom az új elnökséget" – emelte ki Tóth Bertalan, a Magyar Szocialista Párt társelnöke.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadon.blog.hu/api/trackback/id/tr1817822473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása