HTML

sas@blog.hu

Friss topikok

Kunhalmi: Orbán változtasson az EU-s politikáján

2022.04.08. 07:24 satie

Le kell vonni a kommunikációs hibák tanulságát, ennek ellenére Magyarországnak mindenképpen változtatnia kell politikai irányvonalán.

Magyarország nagyon komoly szociális kérdések elé néz, ezek közül többre megadta a jó választ a demokratikus ellenzéki összefogás, azonban ezek az üzenetek nem mindenhova és nem jól jutottak el – értékelte Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke csütörtök este az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

"Abban a pillanatban, hogy kitört a háború szociális biztonságot és békét ajánlunk, 0. pillanatban ezt kellett volna mondani (...) A szociális programunk, a szociális biztonság pont a háború okozta negatív gazdasági helyzet miatt, hogy megvédjük a magyar családokat teljes mértékben elsikkadt." – emlékeztetett Kunhalmi arra, hogy a baloldali választóközösség is kissé megrendült, de a bizonytalankodó jobboldaliak többségét végképp nem sikerült megszólítani, kiemelte mind e mellett a demokratikus ellenzék összefogását meg kell őrizni egy jobb rendszerben, hiszen nem lehet egyik vagy másik embert önmagában felelősségre vonni az elmaradt választási eredményért.

"Nagyon kell vigyáznunk arra, hogy ezt a tábort összetartsuk" – emelte ki, a megújulásról elmondta, miután szombaton a végleges mandátumok megvannak, majd ezt követően az esetleges jogorvoslati eljárások is lezajlanak, a hónap végén az MSZP tisztújítást tart, ezen megmérettetik társelnöki és mindazon eredménye, amelyet a kampányban, választókerületében elért: 

"A szociális ígéreteket hangsúlyoztam, hogy hogyan lehet megvédeni a embereket a háború válság okozta negatív gazdasági hatástól, és Orbántól is ezt kérem, hogy változtasson az EU-s politikáján, hogy jöjjön meg az a pénz, amivel meg lehet azokat az intézkedéseket hozni, mint a pedagógus vagy az egészségügyi béremelés, és ne csak 10%-ot, és hozza vissza a nyugdíjasoknak, csökkentse az alapvető élelmiszerek ÁFA-ját" – hangsúlyozta Kunalmi Ágnes, az MSZP társelnöke.

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadon.blog.hu/api/trackback/id/tr8117800269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

különvélemény 2022.04.08. 19:10:13

Nem érted, mert balos vagy.
Egy konzervatív, még ha ugyanazt is akarja, mint te, nem megalkuvó.
Támogatunk mindenkit, de nem nyalunk be annak, aki visszaadja a befizetett pénzt (EU).
Befogadjuk a menekülteket, ha tényleg menekültek.
Támogatjuk a zöld energiát, ameddig a fizika is támogatja, ami nem megy atom nélkül.
stb...

Ekrü 2022.04.08. 19:58:36

Orbán Viktor éppen most kapott egy 2/3-os jóváhagyást az EU-s politikájára, ugyan miért kéne neki változtatni bármit is. Az ellenzéknek viszont tényleg ideje lenne változtatni, mielőtt 2026-ban szembe találja magát egy 4/5-el. :)))))

Kunhalmi Nelymar 2022.04.08. 19:58:58

Sajnos az "EU" nem fog letenni a mi tönkretételünkről, túl sok pénzt jelenthet ez pár multimilliárdos szarkavarónak. Ne legyen kétségünk afelől, hogy, mondjuk, von der Leyen nem a magánvéleményét osztja meg velünk, amikor fenyegetőzik. Itt én csakis harcot tudok elképzelni, de Orbán képes lehet a vérveszteséget alacsonyan tartani, kijátszva egymás ellen a legmocskosabb bürokraták országait. Sajnos itt nekünk kábé ennyi a lehetőségünk.

eßemfaßom meg áll 2022.04.08. 20:01:33

Már 4 nap eltelt a választási pofávalpadlófeltörlés óta, itt az ideje megmondani mit csináljon a nyertes.

ulpius66 2022.04.08. 22:27:14

Én pedig azt követelem, hogy az EU változtasson a Magyarországgal szembeni politikáján!

Azt is követelem, hogy a ballibsik (Kunhalmi Ágica is) változtassanak az EU-s politikájukon!!!!!!!!!!

Che21 2022.04.09. 00:46:42

Érdekes demokrácia értelemzése van Ágicának.

A NÉP 54%-a úgy döntött Orbán EU-s politikája a jó.

Most Ágica közli, hogy a miniszterelnök hagyja figyelmen kívül a NÉP döntését.

'A hatalom a népé...'

Ekrü 2022.04.09. 00:49:50

@Che21: Hol vársz logikus gondolkodást attól, aki egy ajtón sem tud átmenni? :)))

birkamenet 2022.04.09. 06:41:26

@Ekrü: @ulpius66: @Che21:

Mint nulla IQ-jú Győzike tábor, nyilván teljesen hü.lyék vagytok ahhoz hogy megértsétek, hogy a vidéki birkaállomány arra adott orbánnak engrdélyt, hogy befejezze a putyinizált ország végső szakaszát.

Mindenesetre NER észlények, a giga Bokros csomagot már most be is jelentette a kétharmad birkájára.

apro_marosan_petergabor 2022.04.09. 08:00:56

Ez a csaj eléggé butuska (a helyesírását hagyjuk). Most a túlélésért küzd, még több zöldséget mantráz. Önálló gondolata kevés volt. Ha egyéniben nem jut be, valószínüleg a számonkérés végez vele, lévén erősen részese a baloldali kudarcnak.
Egy használható megnyilvánulása volt, mikor kijelentette, hogy a FIDESZ-KDNP jól reagált a háborús helyzetre, azt is hamar visszavonatták vele...
Ennek a csajnak nem politizálnia kellene, inkább menjen el fodrásznak, vagy ruhatárosnak, bolti eladónak...
süti beállítások módosítása