HTML

sas@blog.hu

Friss topikok

Komjáthi: Ujhelyi alkalmas a feladatra

2022.04.28. 08:16 satie

imi1.jpg

Az új emberek szemléletére és a régi emberek tapasztalatára egységben van szükség.

Az emberek biztonsága az első, nem is az üzenettel volt a baj, hanem a választók az összefogás megismert arcait nem látták elég erős egységnek, ezért az új emberek bevonásával még jobban meg kell alapozni – mondta el Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese csütörtök reggel a Spirit FM Aktuál című műsorában.

"A politizálás alapja a közösségépítés, baloldaliak vagyunk, a közösségben hiszünk, ezt a közösséget kell még erősebbé tennünk, még jobban kiszélesítenünk" – mondta Komjáthi és ez általában a szociáldemokrata értékekre vonatkozik.

"Egy párt erejét az emberek adják. Kellenek az új arcok, de kellenek a régiek is, mindenkire szükség van, a tapasztalatra, a cselekvésre... és természetesen új arcokra, mint ahogy most például Vajda Zoltán bekerült a Parlamentbe MSZP-s színekben, kiváló gazdaságpolitikusunk lesz, szakpolitikusunk, vagy Szelényi Zoltán orvos." – emelt ki példákat a képviselők közül, majd az ősszel megújuló elnökségről lehetséges jelöltjeiről, többek között Ujhelyi Istvánról:

"Én mindenkinek tudom támogatni az elnöki posztját, aki továbbviszi a szociáldemokrata vonalat, azt a vonalat, ami a dolgozó emberekről, munkavállalókról, szakszervezetekről, megélhetésről szól, Istvánt hosszú ideje ismerem, alkalmasnak találom a feladatra, meglátjuk, hogy ki fog még bejelentkezni erre a társelnöki tisztségre, ki fogja megmérettetni magát, de én mindenképpen tudom támogatni azt, amit ő felvállalt, és úgy gondolom, olyan ember is, aki hogy ha kellő támogatást kap, akkor ezt meg is csinálja" – véleményezte, végül kérdésre saját munkájáról Komjáthi Imre elmondta, megválasztott képviselőként korábbi tapasztalatai alapján továbbra is aktívan fog dolgozni mindenek előtt a munkavállalókért és ha a párt úgy látja, ennek a területnek kimondottan és közvetlenül az elnökségbe is szerepe van, akkor ő sem zárja ki, hogy elvállaljon egy jelöltséget a társelnöki tisztségért.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadon.blog.hu/api/trackback/id/tr1217818495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása