HTML

sas@blog.hu

Friss topikok

Hiller István: A legkisebb faluban is kell legyen emberünk

2022.04.27. 06:16 satie

Össze kell fogni a helyi jelenlétért.

Az MSZP választmánya egyetért abban, ahhoz hogy egy igazságosabb Magyarország üzenetei minden szükséges helyre eljussanak, egy modernebb szervezeti gondolkozásra és felépítésre van szükség – mondta el Hiller István egyéni választókerületi képviselő, az MSZP Választmányának elnöke kedd este az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

"Bármilyen csodálatos Facebook-poszt, bármilyen szép Instagramra kitett kép nem fogja tudni helyettesíteni azt, hogy ott helyben, városban, településen, faluban legyen összekötő emberünk, csoportunk. Ebben egyébként az össze borzalom mellett a Szocialista Pártnak még mindig több száz szervezete van (...) a szervezeteink megtartása vagy újjászervezése vagy új szervezetek létrehozása ez az, amire nem koncentráltunk eléggé" – értékelte a kialakult helyzetet Hiller, aki hangsúlyozza, rendelkezésre áll az a fiatalabb generáció, amire lehet támaszkodni, hiszen például mind a vidéki, mind a fővárosi önkormányzatoknál dolgoznak olyan emberek, mint Nemény András vagy Tüttő Kata.

"Ujhelyi István egy kimondottan látványos és impulzív bemutatóval fölvázolta a gondolatait. Ebből a negyed órás prezentációból voltak kimondottan olyan elemek, amelyek nekem nagyon tetszettek. Helyesnek tartom, akkor is helyesnek tartanám, hogyha addig nem gondoltam volna; minthogy a korábbiakban erről beszéltem és ez azonos, ezért ezt támogatni fogom. A szimbólum változást is támogatom, a szegfű egy modernebb szimbólummá kell váljon ami azonban tükrözi, hogy mi magyar szociáldemokraták vagyunk. A név kérdésében azt szeretném, ha ezt felmérnénk, nem szeretném, hogyha az új név, a szokatlanság többet vinne, mint a régi még hoz, de kétségkívül a megújulás, az újítás kell, hogy magába foglalja a szimbolikus változást, de csak szimbolikus változással nem megyünk sokra. Ujhelyi beszélt a tartalomról is, azzal egyet értek." – hangsúlyozta. A politikus, egykori oktatási is kulturális miniszter a tanárok sztrájkja és bérkorrekciós követelései kapcsán kifejtette, a Magyar Szocialista Párt továbbra is támogatja azt, a 10 éve beígért, minimálbérhez kötött emelés lehet a korrekt, az oktatás hanyatlását megállító megoldás – mondta el Hiller István, az MSZP országgyűlési képviselője.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadon.blog.hu/api/trackback/id/tr8117817365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása