HTML

sas@blog.hu

Friss topikok

Gurmai: A héten megújul az MSZP, sok új ember elkötelezett, hosszú távú munkájára van szükség

2022.04.19. 09:02 satie

_lez8238.jpg

Egy nagy levegővel együtt kell kitalálni az üzenetek hatékonyabb eljuttatását, amihez kellenek a helyi közösségek is.

A Választmány egyik fő kérdése lehet, milyen rendszerben lehet a választókkal folyamatosabban és jobban együttműködni – erről beszélt Gurmai Zita, az MSZP frakcióvezető-helyettese kedd reggel az ATV Start című műsorában.

Ma lesz országos elnökségi ülés, ahol ezt meg fogjuk tárgyalni (…) Az embereknek nem csak a választási kampányban van szükségük arra, hogy valaki rájuk nyissa az ajtót– emlékeztetett Gurmai, aki elmondta, az MSZP hisz az országjárásban, amit láthatóan nem elégséges pár hónapig vagy fél évig csinálni, látható, hogy vidéken ennél még ennél is több terepmunka kell, hogy az elaprózott választókerületben is elég jól megismerjék a jelölteket:

Meg kell találni ezeket a politikusokat (…) Nyilvánvalóan ez egy hosszú munka, és ezt a hosszú munkát most nem szabad egyáltalán megtakarítani (…)

Fontos, hogy folyamatosan az országot járva olyan javaslatokkal álljunk elő, amelyekről valóban a választópolgárok úgy éreznek, hogy ez az ő javaslatuk.

Én voltam az Európai Állampolgári Kezdeményezés jelentéstevője, és pont az a 4. pillét hiányzott, hogy a választópolgárok is beleszólhassanak, ne csak a pártok.” – emelte ki és hozzátette, mind a civilek összefogását erősíteni kell, de a pártokon belül is több új ember erejének bevonása, mozgósítása szükséges:

A Magyar Szocialista Pártban is lesz tisztújítás, az Országos Választmány feladata ezt, amelyik most lesz a hétvégén (…) Ez ügyben tehát most bőven lesz teendőnk” – hangsúlyozta Gurmai Zita, az MSZP frakcióvezető-helyettese.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadon.blog.hu/api/trackback/id/tr5717810969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása