HTML

sas@blog.hu

Friss topikok

Elstartolt az Esély Közösség

2022.05.01. 20:49 satie

240891394_4804771272870354_1359138942605982650_n.jpg

Elindult a csatlakozás folyamata.

Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője május 1-én a közösségi oldalán megjelent nyílt levélben hivatalosan is elindította az Esély Közösséget az eselykozosseg.hu oldalon, ahol bárki jelentkezhet, megadva, hogy milyen tevékenységekkel szeretne/tudna részt venni a közösség építésében, például Esély Körök alapításában való részvétellel, vagy bármilyen más hasznos módon.

A működő kapcsolati adatokat megadók az alábbi választ kapják:

Köszönjük, hogy felvetted velünk a kapcsolatot és érdekel az Esély közösségek megalkotása, egy újjászülető, szociáldemokrata ellenzéki mozgalom megépítése.
Hamarosan jelentkezünk és átbeszéljük a részleteket, megosztjuk egymással javaslatainkat!

Köszönettel: Ujhelyi István és az Esély Közösség lelkes tagjai

Az induló mozgalom építése kapcsán a képviselő azt írja, országjáró kezdeményezése óta sokan keresték fel véleményükkel, támogatásukkal, ez adja az alapot arra, hogy a bimbódzó mozgalom tagjai megtehessék egy esélyteremtő program kidolgozásának első lépéseit, ennek eljött az ideje, hiszen, ahogy a posztban fogalmaz: "Ez csak az első lépés egy hosszú úton, de mielőbb el kell indulunk a közös hazánk érdekében." – írta meg felhívásában Ujhelyi István, az Esély Közösség kezdeményezője, az MSZP EP-képviselője.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadon.blog.hu/api/trackback/id/tr6317821361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása