HTML

sas@blog.hu

Friss topikok

Ujhelyi: Nagy az igény az országjárásra, fideszesek is jönnek

2022.04.13. 08:28 satie

Sikeres az MSZP-s politikus múlt héten indított folyamatos országjáró körútja, amelyet brüsszeli munkája mellett végez, és másokat is buzdít erre. A folyamatos megkeresések alapján a csapatával úgy döntöttek, nem állnak le, ezen a módon viszik tovább az országépítést.

A választási kampány utolsó két hetének egyik tanulsága, hogy minden másnál nagyobb hangsúlyt kellett volna fektetni a béke és biztonság témakörére, hiszen látszik, hogy még ez még ma is az egyik fő témája az embereknek, de nem csak ez... – mondta el Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője szerda reggel a Spirit FM Aktuál című műsorában.

"Szeretném megérteni az ország másik felét... és jönnek Fidesz-szavazók! Az emberek 80%-a azzal jön, hogy a háború sokkalta a saját szavazóbázisunkat is. Több helyszín volt, ahol többen jöttem, mint ahányan az utolsó hetekben egy tipikus kampányfórumra. És ezt a helyiek mondták, hogy: Hoppá, hoppá, nem is gondolták volna..." – mondta el Ujhelyi, aki arról számolt be, hogy bár országjárása során egyelőre főleg nagyobb településekre jutott el, de nagy az érdeklődés:

"Rengeteg meghívást kapok, naponta jönnek tucatjával az emailek, az üzenetek, hogy menjek oda is, úgyhogy úgy döntöttünk a kollégákkal, hogy a brüsszeli kötelezettségek mellett minden héten megyünk és ezt fogjuk csinálni, mert nagyon úgy látszik, hogy erre van szükség!" – jelentette be dr. Ujhelyi István az MSZP EP-képviselője.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadon.blog.hu/api/trackback/id/tr5117806925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása