HTML

sas@blog.hu

Friss topikok

Elvtelenség és jövő

2014.08.15. 10:15 satie

Az alkotmány ünnepe és az önkormányzati választások másnapja következik, s vajon igaz vagy hamis színházból lépünk-e az utcára? Csak a jövőt romboló elvtelenség vagy az igai alkotmányosság igényével kezdjük-e a csütörtököt?

Milyen módjait találjuk meg 20-a reggeltől éjfélig s másnap reggelig az alkotmányos jogállam iránti igényünk kifejezésének?

Nem mindegy ugyanis!

 A szerdán és csütörtökön elkezdődő párbeszéd alapvetően befolyásolja majd, hogy milyen lesz az életünk ősztől. És gyermekeinké.

Ha nem hallatjuk a szavunk, akkor rosszabb. Ha megtaláljuk a módját, hogy folyamatosan kifejezzük, hogy alkotmányos jogállamot követelünk, jó tetteinkben és törekvéseinkben osztozunk, akkor lehet jövőnk. Hatvanpárnap múlva így nézhetünk egy gyermeki szempárba, szabad és szép mosollyal a jövő tükrébe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadon.blog.hu/api/trackback/id/tr756605811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása