HTML

sas@blog.hu

Friss topikok

Elűzöd a diktátort, Budapest?

2014.08.11. 09:21 satie

! SzázMilliárd forintunkért költözik fölénk a Führer. Már 4.000.000 ember a létminimum alatt; 50.000 gyermekünk éhezik; e közben megy a szociális demagógia: Arbeit macht frei! - és maffiavezéreink, Sesztákok, Lázárok, Rogánok, Simicskák és a KGB-s, hazaáruló Orbán-Putyin a Várhegyről kussoljt intenek és nemzetünk szemébe röhögnek! Kussoljt intenek, s mikor gyermekeinkre nézünk, azt mondjuk, ezt nem tűrhetjük tovább!

Elűzöd a diktátort, Budapest?

1.png 

Itt vagyunk, és Itt az idő: kivívjuk a' sajtó szabadságát, censura eltörlését! Mi, a pesti nép megmutatjuk, hogy nem félünk kimondani az igazságot a hazaárulásról. Megmutattuk ezt 1848-tól oly sokszor, legutóbb csupán csak pár hónapja, májusban, hogy ezeket a stadionépítő, arcátlan várurakat és csatlósaikat le akarjuk váltani és helyettük együtt, demokratikus, a várost és az országot szociálisan igazságosan vezetőket akarunk választani.

István király óta Brassótól Bécsig elindultunk azon az úton, amit a nyugati típusú polgárosodás, és az életben az ezzel járó lehetőségek jelentenek. A szabad településeink, a török elleni világraszóló küzdelmünk, Rákóczi szabadságeszméje és az abszolutizmus elleni küzdelmünk, a hőn áhított reformkor, Táncsics, Petőfi, Kossuth, Deák és a Millenium eredményei, vagy a Rákosi-féle államosító, és a lecsúszókat üldöző maffia elleni küzdelmünk mind az ilyen zsarnok kiskirályok és velük szemben a szabadságért és a szociális igazságosság irányába tenni akaró vezetők és általuk városaink, az ország és mindenek előtt családjaink segítéséről szólt. Istvántól az államunk fejlődése során a márciusi ifjakig az intelmek és a célok mind-mind arról szólnak, hogy tartozzunk polgári jogokkal és annak előnyeivel is bíró államok közé. Itt az idő: elűzzük ezeket a 100 milliárdos sikkasztókat városunk és országunk vezetéséből és 2014-ben becsületüket megőrzöttekre váltunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabadon.blog.hu/api/trackback/id/tr796593477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása